1 oct 2016

11/06/2015 Torrent de Carabassas

"Este torrente es uno de los pocos vestigios que quedan de los espacios por donde corría el agua que escurre desde las colinas. Estaba formado por el agua que bajaba del torrente del Carmelo y del torrente del Paraíso.
Recorría las tierras de Can Carabassa y les confería gran fertilidad. Queda todavía un tramo que pasaba por debajo del puente de la carretera de Horta (paseo Maragall), junto a la calle Peris Mencheta. Es uno de esos espacios a preservar como patrimonio paisajístico de nuestros barrios".


Ver: http://www.bcn.cat/horta-guinardo/rutes/3-13.shtml

c. Peris Mencheta, 5















3 comentarios:

  1. Les fotos estan molt bé i tens raó és un lloc a preservar i dignificar.

    ResponderEliminar
  2. Molt bones fotos per un espai patrimonial que nosaltres portem reivindicant que se li doni el valor que té. Les nostres rutes volen fer una difusió perquè la gent conegui tot allò que té al costat de casa. Per cert, en la web de l'Ajuntament posen Torrent de Casabassas i és Torrent de Carabassa. Gràcies per difondre-ho.
    Carlota Giménez
    El Pou. Grup d'Estudis de la Vall d'Horta i la Muntanya Pelada

    ResponderEliminar
  3. Per cert, voldria demanar-vos permís per copiar les vostres fotos, que segons veig són de Ramón Sales Encinas, per la nostra base de dades d'elements patrimonials. Gràcies.
    Carlota Giménez

    ResponderEliminar